Why choose Gynem?

Why choose Gynem?

With fertility clinics abounding, you may wonder what makes Gynem different and, more importantly, why you should choose us. Below are some of the reasons we stand out from the crowd.

 • Az emberi érintés
  Az emberi érintés

  Ön számunkra nem egyszerűen csak egy ügyfél, hanem egy olyan személy, akivel melegséggel, tisztelettel és az Ön egyedi helyzetének megfelelő figyelembevételével kell bánnunk. A legjobbat kívánjuk Önnek, és támogatjuk Önt, ahogy csak tudjuk, miközben együtt dolgozunk azon, hogy új életet hozzunk a világra.

 • Minőség
  Minőség

  A TÜV SÜD tanúsítvánnyal rendelkezik a szigorú ISO 9001 minőségi szabvány elérésének elismeréseként, és megfelelünk a szigorú cseh és uniós előírásoknak. Működésünk minden aspektusát - a berendezésektől az eljárásokig - alapos vizsgálatnak vetjük alá, így biztosítva a figyelemre méltóan magas minőségi színvonalat.

 • Biztonság
  Biztonság

  A minőségi szabványaink és a gyakorlatunkat irányító szigorú előírások természetes következménye, hogy a Gynem egy nagyon biztonságos hely az ügyfelek számára. Mi több, a Cseh Köztársaság folyamatosan a világ legbiztonságosabb országai közé tartozik, így Ön nyugodt lehet nálunk és az utcáinkon.

   

 • Eredmények
  Eredmények

  Eredményeket érünk el, méghozzá többször is: a petesejtadományozás esetében 63%-os, az IVF esetében pedig 52%-os terhességi arányt értünk el. Továbbá, ügyfeleink nagyjából 70%-ának maradnak embriói, amelyeket lefagyasztanak.

 • Jártasság
  Jártasság

  Az eredmények okkal jönnek. Szakértők vagyunk abban, amit csinálunk, és az ART-ben jártas szakemberek csapatából állunk, akiket tudásuk és képességeik alapján választottak ki. Egyedül főorvosunk, Dr. Milan Mrázek Milan közel 40 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

   

 • Személyi koordinátor
  Személyi koordinátor

  Személyes koordinátort jelölünk ki Önnek, aki megszervezi a kezelését, segít a repülőjegyekkel és a szállással kapcsolatban, gondoskodik a reptéri transzferről és a klinikára vezető taxiról, és szükség esetén segíti Önt a nálunk töltött idő alatt.

 • Egyedi laboratóriumi szolgáltatások
  Egyedi laboratóriumi szolgáltatások

  Laboratóriumi csapatunk és felszereltségünk a mi gyöngyszemünk, és a modern technikák teljes skálája áll rendelkezésünkre, mind az alapvető, mind a kiegészítő technikák tekintetében. Ezeket egyedi kombinációban tudjuk ötvözni az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

 • Célzottan épített létesítmény
  Célzottan épített létesítmény

  Klinikánk a legmodernebb és legelkötelezettebb, kifejezetten a termékenységi kezelésekhez tervezték, építették és szerelték fel. Rendelkezik mindennel, amire szükségünk van, és még annál is többel, hogy képességeinket az Ön javára fordíthassuk.

   

 • Liberális jogalkotás
  Liberális jogalkotás

  A cseh jogszabályok szigorúak a termékenységi klinikák szabályozását illetően, de viszonylag lazák az engedélyezett művi beavatkozások típusait illetően. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan szélesebb körű kezelési lehetőségeket kínáljunk Önnek, amelyek Európa minden részén nem találhatók.

 • Megfizethetőség
  Megfizethetőség

  Az egyes más országokban alkalmazott díjakhoz képest a mi áraink általában kevésbé terhelik a pénztárcát. Sok páciens már csak ezért is külföldről érkezik hozzánk - hogy a minőség feláldozása nélkül kímélje bankszámláját.

   

 • Az arany város
  Az arany város

  Prága a világ egyik legnépszerűbb úti célja. Ez a város páratlan szépségű, történelmében és csodálatos építészetében gazdag. Bennfentes tippeket adunk, hogy mit tegyen és hová menjen, amíg itt van, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az élményből.

Prague

Kapcsolatfelvétel

Ha készen áll az első látogatásra, vagy csak kérdése van,
kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.